Uterum

Våra uterum

Våra uterum skapar en perfekt övergång mellan ditt inomhus- och utomhusliv, vilket ger dig en bekväm och skyddad plats att njuta av naturen året runt. Vi erbjuder kompletta uterumslösningar som inkluderar limträstomme, alustomme, vinterträdgård och orangeri. Dessa system är byggda för att passa det nordiska klimatet och kan anpassas för att möta dina specifika behov och preferenser.

Den perfekta kombinationen mellan inomhus och utomhus

Vi erbjuder en rad glaspartier för olika användningsområden, såsom sommarträdgård Solo, vinterträdgård Twin, industrivägg, Expo Wood 115 trä-alu, och Expo glaspartier. Dessa glaspartier ger dig möjlighet att skapa ett ljust och luftigt uterum, samtidigt som de erbjuder utmärkt isolering och energieffektivitet. För taket kan du välja mellan kanalplasttak Multi Iso och glastak för uterum och pergola, båda designade för att ge optimalt ljusinsläpp och hållbarhet.

För att göra ditt uterum ännu mer bekvämt och användbart erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör. Våra rullgardiner Passionata och Suita, plisségardiner, persienner Nordica och myggnät är perfekta för att anpassa ljusinsläppet och säkerställa en behaglig inomhusmiljö oavsett årstid.

Är du intresserad av vår hjälp?

Vill du komma i kontakt med oss på Premium Fönster & Bygg? Inga problem!
Fyll formuläret nedanför och beskriv ditt ärende så återkommer vi till dig inom kort.

Kontakta oss

Kontaktformulär
Captcha

Premium Fönster & Bygg Sweden AB

Besöksadress

Raholmsvägen 100C
865 32 Alnö

 

Våra produkter

PVC fönster & dörrar
Trä/Aluminium fönster & dörrar
Aluminium fönster & dörrar
Ytterdörrar
Garageportar
Uterumsystem

Våra tjänster

Fönstermontage
Fasad, altan & tak
Snickeriarbeten
Nybyggnation